Pups Starling 5 weken

De pups worden al lekker ondeugend en soms ook “zeer vervelend” als ze behoorlijk hard in je hakken en kuiten bijten, gelukkig was het mooi weer de afgelopen week zodat de pups al regelmatig naar buiten konden zodat ze daar hun meeste energie kwijt konden. Bijkomend voordeel is ook nog dat de scherpe randjes van hun nageltjes op de tegels goed slijten.

De pups hebben hun eerste autoritje ook gehad samen met Starling dat was wel even een avontuur voor ze want Starling ging boven op de bench liggen zo van jullie zoeken het zelf maar uit, even geen steun van mama dus dat was wel even jammeren, komende week zullen ze hun 2e autoritje maken zodat ze langzaam aan het autorijden gewend zullen raken en dan hopen dat als tzt de pups worden opgehaald de pup kopers een rustig autoritje naar huis zullen hebben.

Verschillende pup kopers zijn inmiddels op visite geweest zodat de pups ook weer eens kennis hebben gemaakt met voor hen nieuwe gezichten, altijd leuk en gezellig. Gezien het weer de komende dagen zullen de pups weer lekker veel buiten zijn, er staat al een waterbadje klaar en de ballenbak staat er ook sinds vandaag daar zullen met de volgende pup update ook foto’s van komen.