Kayleigh’s High Eagle (Paige)

Kayleigh’s High Eagle (Paige)

Van het 3e nest van Gift hadden we heel graag een teefje willen aanhouden, maar Gift vond het blijkbaar beter, om dat plan nog even uit te stellen en kreeg 6 reutjes. Het vierde en laatste nest van Gift hadden we meer geluk, want daarin zaten 2 teefjes. En van die twee hebben we Paige uitgekozen.

Naast het feit, dat het gelukt is om een teef van Gift aan te houden, is Dane de vader en dat was ook een grote wens van ons. Paige en Gift zijn twee handen op één buik en soms kregen we het idee, dat we twee pups in huis hadden. Paige is een vrolijke en sociale Border Collie. Erg mens-gericht en een prettige hond om mee te werken.

Wat we verder met haar gaan doen, is momenteel nog even een vraagteken. Ze heeft de basis gehoorzaamheid gehad en begint binnenkort in ieder geval met ringtraining en zal, als het even uitkomt op shows uitgebracht worden. We hebben het gevoel met Paige dat ze voor alles wel te porren is en dat zien we ook graag. Verder hopen we natuurlijk dat Paige gezond en al, erg oud mag worden.

Info Paige

Showresultaten Paige

Stamboom Paige

Fotoalbum Paige