Kayleigh’s Sterling Daydream (Gilah)

Kayleigh’s Sterling Daydream (Gilah)

Juni 2009 zijn we voor het laatste nest van Morgan (Sterling Dutch Treat), afgereisd naar Denemarken om Morgan te laten dekken door Ryan (kamp. Waveney Caught in Time). Twee maanden later werd een prachtig nest geboren, waarvan 5 teven en 2 reuen. Dus wat betreft de teven hadden we genoeg keuze. Uiteindelijk is dit Gilah geworden. Gilah is uitgegroeid tot een mooie Border Collie dame, die qua activiteit veel op haar moeder lijkt. Ze is altijd erg bezig en racet heel wat af, als er met haar gewandeld wordt. Gilah heeft een zacht karakter naar mensen toe. Soms is ze afwachtend, maar het duurt meestal niet lang, voordat ze daar overheen stapt.

Mark heeft de afgelopen tijd veel ringtraining met haar gedaan en zal straks verder gaan met gehoorzaamheidstraining. Ook is hij van plan Gilah kennis te laten maken met de schapen. Haar gezondheidstesten zijn met zeer goed resultaat teruggekomen, dus zijn we ook van plan om met Gilah te fokken.

Het is uiteindelijk nooit gelukt om Gilah drachtig te krijgen, vandaar dat we hebben besloten om haar te steriliseren. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk, dat ze geen last meer zal hebben van haar hormonen en gewoon Gilah mag zijn. We hopen met haar nog veel leuke en gezonde jaren te mogen hebben.

Info Gilah

Showresultaten Gilah

Stamboom Skip

Fotoalbum Gilah