Pups Present week 8 en 9

Ze zijn allemaal, op eentje na, met hun nieuwe baasjes vertrokken. En wat was het weer een feest. Alleen, vraag ik me steeds vaker en harder af: waarom gaat dat altijd zo vreselijk snel. Het ene moment sta je verliefd naar moeder Present te kijken, hoe ze aan het bevallen is en wat voor pups ze op de wereld zet. Het volgende moment sta je voor je gevoel met lege handen. Heel erg overdreven misschien, maar de term “lege nest-syndroom” is hier toch echt wel gevallen. Maar gelukkig duren die deprimerende gevoelens niet erg lang en stort ik me weer vol overgave in de rest van onze roedel, die toch altijd wel een beetje tekort komen, voor mijn gevoel, zeker tijdens de laatste weken van een nest.

En met onze nieuwe aanwinst Hanna, hoef ik me geen moment te vervelen. We hebben veel lol gehad met de pups en vooral ook heel veel van ze genoten. En met de wetenschap dat ze bij hele lieve baasjes zijn terechtgekomen kun je ze dan ook wat makkelijker loslaten. Onze Caleb x Present-puppies, wij vonden het een super geslaagd nest. En behalve onze eigen Hanna, hoop ik van alle pups nog regelmatig wat te horen en hopelijk weer terug te zien in de toekomst. Het gaat jullie goed, lieverds, jullie waren geweldig en ik neem aan, dat jullie dat je hele leven lang gaan volhouden.

 

Geef een reactie