Pups Present in de eerste week

De trotse ouders Present en Caleb zijn weer een beetje bijgekomen en zitten nog steeds met verbazing naar hun kroost te kijken. Met een blik van: “hebben wij dit gedaan?” Wijzelf zijn trouwens ook weer met onze voeten op de aarde beland na een paar dagen ons te hebben vergaapt aan het prachtige zevental wat op 10 april geboren is. We hebben hier zo op gehoopt en onze wens is vervuld: 4 reuen en 3 teven van onze lieve Present en onze net zo lieve Caleb. Dit was onze laatste kans op pups van Caleb en ja, hier kun je dan heel erg blij van worden.

De bevalling ging erg soepel en zonder problemen. En Present heeft het echt geweldig gedaan. Dat doet ze nog steeds en we hebben er eigenlijk geen omkijken naar. De pups eten en groeien goed, zo goed dat ze nu, op dag 8, hun geboortegewicht verdubbeld hebben. Zeven dik tevreden puppies dus en minstens net zo tevreden baasjes, wat wil je nog meer. Bij deze eerste serieuze update zitten vrij veel foto’s. Ik hoop dat hiervan een beetje van ons genieten kan worden overgebracht. Ik weet, live is altijd beter, maar dan maakt iedereen een beetje op afstand mee, van wat zich hier afspeelt.

De laatste 7 foto’s zijn portretjes van elke pup apart. Op volgorde van geboorte heb ik de foto’s gemaakt. En bij deze zal ik ze allemaal op diezelfde volgorde opnoemen:1e portretje Sunny, teefje, 2e portretje is Socks, reu. Het 3e portretje is van Petertje, ook een teef en de 4e is van Calebje de 2e reu. Portretje nr. 5 is Mingetje, ook een teef en de 6e is van Fatty, een reu. Nr. 7 is van de laatste pup en ook een reu, Nose.

Geef een reactie