Kayleigh’s Chippy

15-03-1994 – 03-04-2007

Chip kwam bij ons als herplaatser na een zoektocht op internet. Eigenlijk vonden we haar te oud, maar bij aankomst werden we enthousiast begroet door een jonge hond, en dat bleek Chip te zijn. Ze kwam op proef op 2e kerstdag 2004 en is nooit meer weg gegaan, ze stal direct onze harten met haar jeugdige, eigenwijze en toch intelligente gedrag. Chip hoorde direct bij het gezin en ze ging ook overal mee naar toe, elke vakantie was ze erbij. Een lijn hebben we nooit nodig gehad, ze liep niet weg en luisterde uitstekend, ze was heel goed opgevoed. Helaas kreeg ze een ziekte die haar uiteindelijk fataal geworden is. Op 3 april 2007 hebben we haar laten inslapen, haar lichaam was op, haar geest nog lang niet. En wat was het afscheid nemen zwaar, weken later missen we haar nog elke dag.

We hebben enorm genoten van de tijd dat Chip bij ons was, ze was een hele lieve Border die met alles en iedereen goed op kon schieten. Alleen andere honden die groter waren kon ze niet velen, maar voor de rest was het een Border die nergens problemen mee had. Je kon heerlijk met haar wandelen, het spelen hield pas op als we “AFGELOPEN!” zeiden en ze was onvermoeibaar. Maar ze kon ook lekker lui liggen slapen in het gras.

We denken nog elke dag aan Chip en geen enkele hond zal zijn zoals zij was. Gelukkig hebben we onze herinneringen in de vorm van foto’s en haar website.

Anja en Richard Klavers

De leegte zonder jou
is met geen pen te beschrijven
De leegte zonder jou
zal altijd bij ons blijven
Maar veel fijne herinneringen
verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden
maar altijd in ons hart