Sterling Gift (Gift)

Op 3 augustus 2003 is Gift geboren bij Terry Sadler van Sterling Border Collies in de VS. Het was toen nog een aantal weken afwachten, of ze geschikt voor ons zou zijn, maar uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en konden we Gift gezond en wel afhalen van Schiphol. Gift is een zwart-wit teefje met een ondernemend en eigenzinnig karakter. Dit laatste heeft er vaak voor gezorgd, dat we vreselijk om haar kunnen lachen. Haar naam heeft ze te danken aan het feit, dat ze op mijn (Thineke’s) verjaardag overgevlogen werd.

Samen met haar heb ik obedience gedaan en nog steeds zijn we hier mee bezig. Gift is een geweldige moeder en als ze pups heeft, dan hebben wij er zelf eigenlijk geen omkijken naar, zo zorgvuldig houdt Gift alles in de gaten. Bran is o.a. een nakomeling van Gift. We hopen nog vele jaren van Gift te mogen genieten, het is een heerlijke hond om mee te leven.

Our special thanks goes to Terry E. Sadler from the USA, who is also co-owner of Gift, for sending us this lovely, naughty girl.