Kayleigh’s Fools Crow (Bran)

Het was helemaal niet de bedoeling, om uit het nest, waar Bran uitkomt, een pup aan te houden. Bran zou eigenlijk naar de VS, maar dat werd uitgesteld. Uiteindelijk hebben we hem niet weg laten gaan en hebben we hemzelf aangehouden. Niet helemaal letterlijk, aangezien Bran bij Rob en Nathalie in Onstwedde woont. Maar regelmatig is Bran bij ons en laat hij ons elke keer weer zien, wat voor geweldige hond hij is geworden. Bran is super sociaal en vindt alles en iedereen leuk. Hij is overal voor te porren en dat is uiteraard erg prettig als je vanalles met hem van plan bent. Bran heeft de basis gehoorzaamheid gevolgd en is momenteel erg aktief met mede-baasje Nathalie. En als het even kan, willen we hem met de schapen laten kennis maken en kijken of hij hiervoor aanleg heeft.

Over Bran’s naam: Bran komt uit het 2e “F” -nest en ook deze keer wilden we de pups indianennamen geven. Na een zoektocht op internet kwamen we voor Bran uit op Fools Crow (naar Frank Fools Crow). De roepnaam Bran betekent in het Keltisch raaf of kraai en aangezien de raaf mijn lievelingsvogel is, waren we gauw klaar. Over de indiaan waar Bran naar genoemd is, is veel te vinden, o.a. op de onderstaande links:

Bran is een hond, waar we allemaal vreselijk van genieten en dat hopen we nog heel veel jaren te blijven doen. Bran is niet meer beschikbaar als dekreu, hij is inmiddels gecastreerd en woont al vele jaren bij onze vriendin Nathalie.