Laatste pup-update van pups Present

Het is nu alweer 1,5 week geleden dat de laatste van ons trio met zijn nieuwe eigenaren is vertrokken. Het voelt nog steeds een beetje vreemd, we hebben weer zo’n mooie tijd met de pups meegemaakt, maar dit hoort er nou eenmaal bij. De eerste berichten zijn positief. De ene vermaakt zich o.a. prima met de kippen en een andere heeft een nieuw vriendje gevonden in het kleinzoontje van zijn baasjes. Misschien overdrijf ik een beetje, maar ik zie het bij wijze van spreken al helemaal voor me.

Present heeft de verantwoording voor haar pups van zich af geschud en heeft de draad weer helemaal opgepikt. En wie weet volgend jaar nog een keer? Maar dat zien we dan wel weer. Dag lieve Scott, Kaylee en Murphy! We wensen jullie een heel gelukkig en gezond, lang hondenleven toe en we hopen jullie in de toekomst weer eens terug te zien.

Categorie: Pups