Pups Present week7

De pups zijn regelmatig buiten geweest. Zeker nadat de sneeuw gesmolten was en het weer droog werd buiten, zijn de pups vaak buiten geweest met o.a. Present. Maar ook Staring en Zara hebben regelmatig opgepast op de pups. Zodat ze ook van andere honden iets opsteken. En afgelopen week zijn ze met ons naar Kynospirit gegaan, waar we een puppy-playground voor hen hadden geregeld. Onder leiding van de eigenaar van Kynospirit, Gabriëlle Veenstra, hebben ze daar een uur lang zich uit mogen leven met verschillende vreemde voorwerpen en situaties. Ze gedroegen zich voorbeeldig en met een ervaring rijker, zijn we met een uitgeteld drietal weer naar huis gereden.

Ook zijn we nog met Present + kids naar het bos geweest. Dat is natuurlijk ook erg spannend en aan alles moest nadrukkelijk gesnuffeld worden. Er valt zoveel te ruiken in het bos en bij thuiskomst lagen ze al gauw in diepe slaap ook deze nieuwe indrukken te verwerken. Het is echt een heerlijk trio. Komende week gaan ze ons verlaten en met hun nieuwe baasjes beginnen aan een nieuw leven. Ik moet er niet teveel aan denken, want we zullen ze gaan missen. Maar we mogen de komende dagen nog van het stel genieten. Het zal straks ook voor moeder Present wennen zijn, ze was duidelijk heel serieus met het opvoeden bezig en ik weet haast wel zeker, dat het ook voor haar genieten is geweest.

Categorie: Pups