Pups Present week6

Maar geen klachten van mijn kant, want ze zijn zo ontzettend leuk, sociaal en open. Het is dus eigenlijk extra genieten. Ze hebben een drukke week achter de rug. De nodige visite, zoals gebruikelijk, maar ook de chipper kwam langs en de dierenarts. Want als je 6 weken oud bent, willen we wel even weten, of de pups door de keuring van de dierenarts komen. En ja hoor, alles was helemaal in orde en wat hadden ze een lol toen ze op de tafel mochten komen staan om met de dierenarts te knuffelen.

Ze hebben hun eerste inenting gehad en zijn van top tot teen nagekeken. Verder hadden we sneeuw de afgelopen week en dat was spannend. En voor de eerste keer naar buiten en dan ook nog sneeuw. Ze waren er niet echt van onder de indruk maar hebben wel veel lol gehad. En dat is waar het om gaat. Inmiddels zijn we de 7e week ingegaan en hopen de pups weer nieuwe avonturen mee te maken, samen met Present, die een oogje in het zeil houdt.

Categorie: Pups