Pups Present in de vierde week

De ren is alweer wat groter gemaakt en ze komen inmiddels ook al regelmatig de kamer in. En soms horen we grommetjes en gekef uit de werpkist komen, het beginnen al echte hondjes te worden. We staan er verbaasd bij te kijken, om te zien hoe fanatiek Present is. Bij een eerste nest moet je nog weleens, zeker als de pups wat ouder worden en tandjes krijgen, moeders een beetje aanmoedigen om naar de pups te gaan, maar Present….. zo zorgzaam en toegewijd als zij aan haar pups is, geweldig. En dat voor een 1e nest.

Zo zie je maar, je kunt al jaren fokken, maar nog voor verrassingen komen te staan. De pups zien er dan ook behoorlijk rond uit en echt bijvoeren…..? We doen het inmiddels wel, al is het alleen om de pups te leren zelfstandig te eten. En dat is weer heel handig, voor als je de pups wilt ontwormen. 

Categorie: Pups