laatste update pups Freya

Daar moesten we naar de chipper toe. Ze werden vanuit de auto in een bench gezet en op een karretje naar het gebouw gereden. Daar konden we zien, hoe de pups elk apart gechipt werden en uiteindelijk werden ze weer in de bench gezet, zodat wij ze weer in de auto konden zetten. Zo simpel was dat. En toen brak de laatste week aan en wat een zomerse week werd het. Zeg maar rustig, een bloedhete week. We hebben zelfs een oude hondenmand tot zwembadje omgedoopt. En wat een lol hadden ze daarmee. De echte waterratten lieten zich al gauw zien. Veel binnen zitten was er in ieder geval niet bij. Vooral ’s avonds was het heerlijk buiten zitten en genieten van de pups. En gezellig met z’n allen naar een veilige plek om met het 7-tal te wandelen, samen met Freya. Dat vonden ze ook prachtig. Ook hebben we met elke pup apart, proberen te leren lopen aan een lijntje. Dat ging voor sommigen wat moeizaam, maar met een beetje geduld lukt dat uiteindelijk ook wel.

De pups zijn vertrokken. Het was weer erg dubbel. Met een brok in mijn keel, maar erg blij voor de nieuwe eigenaren, die eindelijk hun nieuwe gezinslid mee konden nemen. Vooral na het vertrek wenste ik ze allemaal weer even terug. Maar wetende dat ze allemaal fijne baasjes hebben gevonden, kon ik die gedachte al gauw uit mijn hoofd zetten. Dag lieve Coco, Bowie, Cody, Olle, Hayley, Monty en Noah. We wensen jullie een fantastisch hondenleven toe en we hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien!

Categorie: Pups