Pups zijn alweer in de 7e week

De pups zijn veel buiten en maken er nu een behoorlijke puinhoop van. Aangezien we als hondenmensen wel wat gewend zijn, kijken we daar allang niet meer van op. En laten de smeerkezen lekker hun gang gaan. Mama Freya houdt een oogje in het zeil en grote zus Starling is er ook vaak bij om het gespuis een beetje in het gareel te houden. Ze hebben de afgelopen week een 3-daagse wormkuur gehad, dus zouden we er vanuit mogen gaan, dat er geen wormen meer aanwezig zijn – voor nu tenminste. En gezien de Corona-tijd waarin we zitten, komt de chipper van de Raad van Beheer niet naar de fokkers toe, maar moesten wij met alle pups naar een lokatie van de NKC in Sappemeer om ze daar op een afstandje te laten chippen. Een hele belevenis, maar ik geloof niet dat ze daar erg van onder de indruk waren. 

Het is een lekker stel, waarmee we nu de laatste dagen van hun verblijf hier ingaan en proberen ze nu nog wat laatste dingen mee te geven, zoals aan het lijntje leren lopen en heerlijk met ons naar een uitlaatplek, waar ze ongestoord los kunnen racen.Het knuffelgehalte is – zeker als ze hun ergste energie eruit hebben kunnen racen – erg groot en dat doen we dan ook zo vaak mogelijk. En nu breken de dagen aan, dat ze ons gaan verlaten en hun volwassen honden-leven mogen beginnen met hun nieuwe baasjes. Nog even niet en kunnen wij nog een paar dagen van ze genieten. Wat we dan ook zeker gaan doen.

Categorie: Pups