Nieuwe update Pups Freya

Oftewel: 7 puppies die hun gebitjes nu best serieus aan het uitproberen zijn en niet alleen op die dingen, waar ze hun tandjes in mogen zetten. Met dat warme weer wat we de afgelopen week hadden, kwamen er ook met enige regelmaat mensen met slippers aan op bezoek. En dat is leuk voor puppy’s. Hoe ze onderling met elkaar omgaan is op één van de foto’s goed te zien. Zo schattig die puppy’s – meestal, maar soms niet. Dikke pret achter het huis en in de ballenbak. Ook de zandbak is favoriet voor onze kleine hooligans. De dierenarts heeft de pups uitvoerig bekeken en nagekeken en was erg tevreden over het 7-tal. Altijd prettig dat dat ook allemaal goed is bevonden.

Komende week worden ze gechipt. Dan gaan we met het complete nest naar de chipper toe, i.p.v. dat de chipper hierheen komt. Ja, dat krijg je dus in Corona-tijd. En we hebben nog meer op de planning, maar daarover later meer. Ondertussen proberen we in deze komende, laatste weken zoveel mogelijk van de pups te genieten. Alhoewel dat soms een beetje moeilijk is, als ze met z’n allen in je hangen en je even van een kop koffie probeert te genieten. 

Categorie: Pups