Pups Freya gaan de 6e week in

En nu doe ik heel hard mijn best om elk moment te pakken om bij de pups te zijn. En vooral om ze te observeren. Want je zou eens wat missen, dat moeten we niet hebben. Verder wordt er ook zoveel mogelijk geknuffeld. Al moet ik zeggen, ze worden met de dag baldadiger. Mama Freya is gelukkig met serieuze opvoeding begonnen en wijst ze regelmatig terecht als ze er genoeg van heeft. Ze mogen best tegen haar aan liggen, maar als ze gaan lopen klieren…. da’s dus niet de bedoeling. 

Visite vinden de pups geweldig. Al die aandacht, daar zijn ze gek op. En zelfs het 1e ritje in de auto hadden ze weinig problemen mee. Op naar de volgende. Komende week komt de dierenarts om ze na te kijken en hun eerste inenting te geven. Dat is ook nooit echt een probleem, dus voor de pups wordt dat gewoon een nieuwe ervaring erbij.  Het is de verwachting voor de komende dagen dat het voorlopig  droog blijft, dus zullen ze weer veel buiten zijn. Heerlijk om ze te zien racen met z’n allen. Samen met hun moeder en met Starling, hun grote zus. Heel handig zo’n hulpje erbij. 

Categorie: Pups