Pups Freya nieuwe update

En dan hoor je een van de a.s. pupeigenaren zeggen, dat ze de dagen aan het aftellen is. Nou, ik niet. Ik schrok er eigenlijk een beetje van, dat de pups alweer 4 weken zijn. Wat gaat dat toch altijd weer hard. Beetje afgezaagd misschien, maar zo is het wel. De ene dag zit je in de spanning vanwege de bevalling en voor je het weet vertrekken ze alweer. En ze zijn zo leuk en schattig en lief…. en hebben inmiddels allemaal een gebitje. Die steeds fanatieker gebruikt gaan worden. En laten we eerlijk wezen, tegen de tijd dat ze vertrekken ben je al die tandjes wel een beetje beu en weet je, dat het tijd wordt dat ze hun eigen baasjes krijgen. Maar nu nog even niet. 

We hebben er een tweede ontwormingskuur in gekregen, de kamer is verkend en dankzij het geweldige voorjaarsweer zijn ze ook al naar buiten geweest en hebben heerlijk met Freya in de zandbak gelegen en hadden we even zowaar een paar driekleurtjes haha. O ja, zou ik bijna vergeten. Als puppies groter worden, wordt het ook tijd voor het echte werk, wat betreft hondenvoer, oftewel echt vers vlees. En dat vonden ze lekker, het ging er dus in als … vers vlees (oftewel KVV = kompleet vers vlees). Hieronder heb ik even de conclusie toegevoegd van de universiteit van Helsinki naar de effecten op de gezondheid van drachtige teven en hun pups wanneer droge brok of verse voeding wordt gevoerd. Het eerste autoritje staat ook op stapel. Maar dat weten ze nu nog niet. Ze liggen nu met z’n zevenen in coma, vanwege de avonturen van vanmiddag buiten. Duik ik er zo weer even bij om mijn neus in hun vachtjes te duwen. Puppies snuiven noemen wij dat.

image.png

Categorie: Pups