Pups Freya gaan de 4e week in

Ik kom met een slaperig hoofd de woonkamer in met mijn eerste kopje koffie. Nog een beetje duf is het eerste waar ik dan naar kijk, de pups, die op dat moment samen met Freya in de werpkist liggen. Wat een prachtig plaatje en een gevoel van gelukzaligheid stroomt door me heen. Op dat moment realiseer ik me, dat ik het fokken nog met heel veel plezier doe en nog volop geniet van deze momenten. Mocht ik soms weleens twijfelen of ik dit nog steeds wil doen, dan is alle twijfel op dat moment bij me weggenomen. Wat voel ik me dan als mens enorm rijk. 

De pups zijn inmiddels de werpkist uit, alhoewel hij nog wel als slaapplek wordt gebruikt. Maar ze hebben de pupren nu ook beschikbaar om de kleine pootjes te kunnen strekken. En na een paar dagen zijn ze helemaal gewend. Je kunt je al niet meer voorstellen, dat ze met z’n allen alleen de werpkist als ruimte hadden. De volgende stap wordt de kamer. Maar niet te snel, het gaat alweer veels te hard. De eerste visite is ook de pups komen bewonderen. Pups zijn op elk moment schattig, maar deze leeftijd is het knuffelgehalte wel heel erg hoog. Maar misschien wordt het met de volgende visite wel weer overtroffen

Categorie: Pups