Pups Freya week3

En inmiddels hebben ze hun 1e ontwormingskuur gehad. Daar hadden ze niet echt problemen mee, blijkbaar is het acceptabel voor de pups, qua smaak. Ze beginnen behoorlijk levendig te worden en ook al aardig rumoerig. Nou ja, voor zover dat kan, als je een twee weken oude pup bent. Maar aan het zevental te zien, zal het niet erg lang meer duren, voordat ze de werpkist uitgaan. We proberen deze periode nog een beetje te rekken, voor zover dat mogelijk is. Wat dat betreft laten pups zich niet echt tegenhouden.

We kunnen nu ook merken, dat de oortjes ook open zijn, ze reageren op onze stemmen. Best wel komisch om van die onnozele hoofdjes omhoog te zien komen, als wij contact met ze proberen te maken en iets van herkenning in hun reacties te zien. Verder slapen ze nog heel erg veel, maar die periode, waarin ze alleen maar slapen en eten is nu wel voorbij. Freya doet verder precies datgene, wat we van haar mogen verwachten. Ze zorgt heel goed voor haar pups en is vooral ook erg waakzaam v.w.b. de aanwezigheid van onze andere honden. 

Veel plezier gewenst met de nieuwe foto’s.

Categorie: Pups