Pups Freya gaan de 2e week in

De komende dagen zullen de ogen en oortjes opengaan, maar tot nu toe is het alleen nog slapen en eten. De pups groeien goed, ik vermoed weleens, te goed – op het moment van schrijven, is een van de dikste pups niet helemaal blij en in dit geval denk ik dan, dat hij weer eens teveel gegeten heeft. Afgelopen maandag was er lichte paniek in de tent. Freya reageerde niet op eten en voor Freya is dat abnormaal. Gauw getemperatuurd en de thermometer gaf 40.1 graden aan. Dus heel snel naar de dierenarts. Die constateerde een lichte ontsteking en gaf o.a. antibiotica mee. Gelukkig ging het daarna weer rap beter en at ze snel weer als de Freya die we kennen, als een slootgraver dus. Wat kun je van sommige simpele dingen enorm gelukkig worden. De pups hebben er weinig van meegekregen. Alleen een dagje dat het qua voeding en dus ook groei, iets minder hard ging. Maar die schade hebben ze inmiddels ook wel ingehaald. Freya zorgt weer enorm goed voor haar pups en in principe hoeven wij alleen maar toe te kijken en vooral te genieten. En vooral zoveel mogelijk foto’s maken.

Categorie: Pups