Puppies Freya en Carl

Het was een vlotte bevalling, waarbij onze hulp nauwelijks nodig was. Helaas is de achtste pup, een teefje, dood geboren en konden we haar ook niet meer aan de gang krijgen. Dus dat was na 7 gezonde en levende pups even een domper. Best wel verdrietig om een volgroeide pup niet levend geboren te zien worden, maar jammer genoeg hoort dit er nou eenmaal bij. We hebben haar Juultje genoemd en een mooi plekje bij onze andere overleden honden, in de tuin,  gegeven. 

We hebben in ieder geval 7 prachtige en gezonde pups, waarvan er 4 reuen en 3 teven zijn. En bij deze ook de foto’s op volgorde van geboorte. 

Die volgorde is als volgt: 1e is Brannetje een reu, de 2e is Beebee een teefje. De 3e is Hieperdepiep ook een teefje (de stemming zat er goed in, vandaar deze naam), de 4e is weer een reu, die we de naam Kareltje hebben gegeven – vernoemd naar zijn vader Carl. De 5e is een 3e teef, met de naam Tingeling – naar haar oma Ming, die we vaak Tingeling noemden. De 6e pup is een reu met de naam Wicky en de 7e is de 4e reu met de naam LJ (= Lange Jan). Deze namen zijn de puppynamen, wat we bij elk nest doen.

Freya als ervaren moeder doet het weer fantastisch. Ze wil amper bij haar pups weg en wijdt zich volledig aan het zogen en verzorgen van haar kroost. Wij hoeven alleen maar toe te kijken, Freya regelt het allemaal verder wel. En wij zorgen ervoor dat Freya haar eten en drinken in de werpkist bezorgd krijgt. We zitten dus deze dagen voornamelijk op een roze wolk te genieten van de pups en Freya.

Categorie: Pups