Laatste pup-update pups Starling

Inmiddels is het huis leeg en is de laatste pup vertrokken. Alhoewel, er is bij ons eentje gebleven. Dus zo rustig is het hier nou ook weer niet. Ze hebben het in die laatste weken best nog wel druk gehad, met de nodige visite over de vloer, De chipper die langskwam om bloed voor het DNA af te nemen en een chip te implanteren. De nodige autoritjes en een wandelingetje in het Alteveerse bos en gelukkig was het redelijk droog op sommige dagen, dus konden ze met zijn allen regelmatig buiten de boel op z’n kop zetten.

Ze zijn dus vertrokken, met hun nieuwe baasjes en uitgezwermd over Nederland, van Den Haag, via Nieuwegein en Renkum naar Groningen. Het was weer een drukke en gezellige tijd en voordat je het weet, zijn ze dan vertrokken met hun nieuwe baasjes. Best wel weer even wennen. Het ga jullie goed lieverds en wij wensen jullie een gezond en fantastisch hondenleven!
 

Categorie: Pups