Pups Starling week 6 en 7

De pups liggen om me heen te slapen – mag ook wel een keer, want ze gingen weer lekker tekeer vandaag. Zeven weken alweer. Moet ik daar blij van worden? Soms niet, ik ga ze vast ook erg missen als ze v.a. komend weekend aan hun nieuwe leven beginnen. Maar hier allemaal houden lijkt me geen slim idee, je wordt ook af en toe gillend gek van de bende hooligans. 

Er is veel gebeurd de afgelopen twee weken. Zonder enig probleem maken ze kennis met allerlei nieuwe dingen, wat is het ook een stabiel nest. Dat hebben Starling en Dean goed gedaan. Afgelopen maandag bijvoorbeeld naar de Puppy playground bij Kynospirit. Dat vonden ze heel erg leuk. Vorige week door de dierenarts nagekeken en gevaccineerd en morgen worden ze gechipt. Verder leren ze deze week ook, om aan de lijn te lopen, ook altijd weer spannend voor ze. En over een paar dagen dus het vertrek één voor één. Zoals gezegd, we gaan ze missen, maar met  de gedachte dat ze allemaal hele leuke baasjes hebben gevonden. En ja, we blijven niet alleen achter, er gaat er eentje bij ons blijven. Gelukkig maar, we zouden ons nog gaan vervelen 

Categorie: Pups