Pups Starling 5 weken

Ze hebben zich net heerlijk kunnen uitleven in huis en liggen nu voor pampus in de puppy-ren. Heerlijk om te zien hoe ze moe hier uitgeteld om me heen liggen. Wel zo fijn, dat ze voor een groot deel van de dag liggen te slapen, als je weer even tussen 7 van deze piranha’s hebt gezeten. Maar het is ze vergeven, ze zijn zo leuk en schattig. De karaktertjes komen heel langzaam tevoorschijn en wat is het geweldig om te zien, hoe mama Starling op haar pups reageert. ze is druk bezig met opvoeden. Het is niet alleen genieten van de pups, maar ook van Starling hoe ze met haar kroost bezig is. Wat is ze toch een fijne en zorgzame moeder. 

De pups zijn nu voor het eerst meegeweest de auto in. Nu nog met Starling erbij, maar de komende keer zullen ze het waarschijnlijk zonder haar moeten doen. Dat hoort er nou eenmaal bij in de grote honden-wereld. En hopelijk droogt het buiten een beetje op, want het wordt toch weleens tijd, dat ze hun eerste stapjes buiten gaan zetten. Volgende week ook de eerste inenting. Spannend weer allemaal.

Categorie: Pups