Pups Starling 4 weken

En volgens mij vinden ze dat wel prettig, alhoewel de periodes, dat ze aktief zijn, nog vrij kort zijn. Nu kan ik in de pupren languit gaan liggen, om dan vervolgens door 7 puppies besnuffeld te worden, maar de puppytandjes worden ook wat serieuzer. Maar hoe fijn is het, met pups op deze leeftijd om van alle zeven puppykusjes te krijgen. Ben benieuwd hoe lang ik dit ga volhouden.

Moeder Starling is nog veel bij de pups te vinden. En als ze niet in de puppyren zit, ligt ze ernaast om de boel in de gaten te houden. Ze is zo’n fijne moeder. Komende week staat er weer van alles voor de pups in de agenda. Naast bezoek, gaan ze ook de kamer verkennen en een tweede ontworming. Ze worden sinds de afgelopen week regelmatig bijgevoerd. En inmiddels hebben ze ook hun eerste maaltijd vers vlees gehad. Volgens mij vonden ze dat wel lekker. Oh en hun eerste autoritje, dat zullen ze ook wel spannend vinden, maar dat hoort er ook bij. 

Categorie: Pups