Pups Starling 3 weken

Dus houd ik mezelf elke keer voor: geniet er vooral van, want voor je het weet, zijn ze weer vertrokken. De tandjes zijn nou volledig doorgebroken en ze zijn flink aan het oefenen, vooral op uitstekende vingers e.d. Nog niet erg hard, maar dat gaat ook steeds erger worden. Mama Starling zoogt ook niet echt meer van harte, we hebben met haar te doen. Vandaar dat we zijn begonnen met bijvoeren. Al is het alleen maar om Starling te ontlasten.

Bij het bijvoeren viel me op, dat er eentje tussenzit, die al drinkend hele verhalen zit op te hangen. Jammer dat je dat niet op een foto kunt zetten. Onze 7 dwergen zijn nu ook buiten de werpkist hun eerste stapjes aan het zetten, het begin van het grote avontuur. Op naar nog veel meer avonturen. De pupkopers zijn niet meer te houden en er zijn er verschillende op kraamvisite geweest afgelopen weekend. Wij genieten ondertussen zoveel mogelijk van onze mini-Border Collietjes. Ze zijn prachtig.

Categorie: Pups