pupupdate

De pups zijn inmiddels alweer 2 weken en aangezien de oogjes en oortjes open zijn, begint er meer leven in de brouwerij te komen. Dus wat doe ik dan altijd: juist ja, met mijn hoofd in de werpkist hangen. Zo schattig om die kleine “peutertjes” om je heen te hebben. Verder is hun voornaamste bezigheid, naast eten, slapen. 

De eerste ontworming staat klaar. En het zal niet lang meer duren, voordat ze de werpkist voorzichtig gaan verlaten. Maar voor nu liggen ze nog lekker in de werpkist, totaal niet bewust van alle spannende avonturen, die op ze staan te wachten. Het is de bedoeling dat we vooral heel veel plezier met ze gaan maken. Bij Starling zijn de hechtingen van de keizersnee er inmiddels ook uit en ze heeft zo goed als haar normale leventje weer opgepakt. Ondertussen natuurlijk ook haar pups verzorgend, maar stapt wel weer met een gerust hart uit de werpkist om andere dingen te doen. Wat is ze toch een heerlijke relaxte moeder. Genieten dus!

Categorie: Pups