De pups van Starling en Dean zijn geboren, nog net voor Kerst

De eerste pup liet te lang op zich wachten, waardoor we op een gegeven moment hebben besloten om de dierenarts in te schakelen. Daar is ze, na nagekeken te zijn, via een keizersnee bevallen van 7 gezonde en prachtige pups. Je hebt het liever op de natuurlijke weg, maar we kunnen alleen maar heel erg blij zijn met de goede afloop, dankzij onze dierenarts, samen met de assistenten. 
 
Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes en ze hebben allemaal een geboortegewicht van rond de 400 gram. Starling is inmiddels helemaal bij gekomen van de bevalling en ligt tevreden haar pups te verzorgen. Ze is een hele goede moeder, we hadden eigenlijk niet anders verwacht.
Hierbij de eerste foto’s van de pups.
 
Blacky  Starling jr Dean jr Vonnie Hansie Daantje Bran

Categorie: Pups