Pups Freya week 7 en 8

Wat is het toch weer snel gegaan. Het is een beetje onwerkelijk, dat de pups alweer vertrokken zijn. Wetend dat het heel goed met ze gaat en dat de nieuwe baasjes erg blij met ze zijn. Maar toch, wat zou het mooi zijn, als ik ze even voor een uurtje terug kon toveren.

De laatste weken waren lichtelijk hectisch. Een uitstapje naar Kynologisch adviescentrum Kynospirit, waar ze naar de puppy-playground zijn geweest. En oh oh wat hadden ze een lol. Daar zijn ook verschillende foto’s van gemaakt. Samen met ons een wandelingetje gemaakt in het “Alteveerster bos” wat ze ook erg spannend vonden en natuurlijk verschillende keren mee met ons aan het riempje, de straat op.

Onze uiteindelijke conclusie, is, dat het een geweldig nest was, waar we veel lol mee hebben gehad. Freya – vooral zij – en Dean hebben goed hun best gedaan. Nu is het hier een beetje bijkomen en weer alle aandacht voor de volwassen honden. We kijken alweer uit naar ons volgende nest (maar dat duurt nog even).

Categorie: Pups