Pups Freya week6 en 7

Het zal weer eens niet zo zijn, de laptop is zwaar geblesseerd en weigert ook nog maar iets nuttigs te doen. Oftewel, het is behelpen als het aankomt op de homepage. Niet dat het de pups ook maar iets kan schelen, die hebben er niet minder lol om. Het zestal is bijna 7 weken, dus werd het weleens tijd om weer een pupdate te produceren. Nog een week en ze beginnen alweer ons huis en hun moeder te verlaten. Je zou er haast van in een depressie raken, maar zo erg is het nou ook weer niet.

Wij hebben lekker vrij dus al onze vrije tijd wordt besteed aan puppies knuffelen. Wat wil een hondenmens nog meer.
De afgelopen week zijn de pups ingeënt en nagekeken door de dierenarts. En gelukkig, die had weinig te klagen. De komende week komt de chipper, wordt er een karaktertest gedaan en mogen ze met ons mee naar de puppy-playground bij Kynospirit. Dat is zo ontzettend leuk om met een nest heen te gaan, daar hopen we nog veel mooie foto’s te gaan maken. En dan langzaamaan naar het afscheid…. Nee daar gaan we het nu nog niet over hebben.

Categorie: Pups