Pups Freya week 5

Ze hebben even in de kamer kunnen racen en hebben hun tandjes uitgeprobeerd op mijn handen (o.a.) en liggen nu gevloerd. Even rust dus. Vijf weken zijn ze alweer en het begint nu toch wel een stelletje “losbandige kleuters” te worden. Maar het wordt nog veel erger hahaha. Tegen de tijd dat ze gaan vertrekken, ben ik “gevloerd’. Maar wat ga ik ze dan missen. Ze zijn zo leuk en lief – meestal-.

Verder niet zo heel veel bijzonderheden deze week. Wegens het mindere weer o.a., zijn ze nog niet naar buiten geweest, maar dat hopen we de komende week in te halen. Er staat nog genoeg op het programma.

Moet ik niet vergeten, dat Starling en Present soms even bij de pups mogen. Present, die zich zelf nog ziet als een pup, vindt het helemaal geweldig en de pups idem dito. Mooi om te zien hoe pups op een andere hond reageren.

Categorie: Pups