Pups Freya week4

Ze zijn de ren al uit geweest om de kamer te verkennen en hun eerste vleesmaaltijd hebben ze ook al achter de kiezen. Vonden ze helemaal niet erg. Freya begint nu een beetje moeilijk te kijken, als haar pups bij haar willen drinken. Niet zo gek, als je ziet wat voor gebitjes ze hebben. Het zijn nu nog kleine pups, maar ze laten goed zien, dat ze echte honden zijn. Heel aandoenlijk om te zien.

Komende dagen staat hun eerste autoritje op de agenda. Ook weer spannend voor ze. O ja, zou ik bijna vergeten. Afgelopen dinsdag de 22e zijn ze weer gewogen en ze zijn inmiddels rond de 2 kg. Gelijk ook weer een ontworming gehad, moet ook gebeuren. Afgelopen weekend veel visite over de vloer gehad, doen de pups ook niet moeilijk over.

Alle pups zijn inmiddels besproken.

 

Categorie: Pups