Pupupdate pups Freya week3

De pups zijn nu ruim 3 weken oud en zijn ze ook de werpkist voor het eerst uit gekomen. Het was maar even, maar lang genoeg voor het zestal om nu, terug in de werpkist, alle indrukken te kunnen verwerken. Gelijk hebben ze ook een klein beetje puppymelk van mij gehad. Niet omdat Freya niet genoeg voor haar kids heeft, maar ze moeten toch gaan leren om zelfstandig te gaan eten. Vandaar een klein beginnetje alvast. Het was weer een lekkere kliederboel.

Vooral na het eten, zijn ze al behoorlijk bezig. En een praatjes dat ze beginnen te krijgen, heel komisch om te horen. De eerste visite is afgelopen weekend langs gekomen. Daar zijn we dus heel rustig mee begonnen. En het zal niet erg lang meer duren, voordat ze hun eerste stapjes in de huiskamer gaan maken. Dus nog even en dan is het helemaal gedaan met onze rust, bij wijze van.

Categorie: Pups