Pupupdate week 6 en 7

Erg drukke weken achter de rug. Dat is ook niet zo heel erg raar, als je 7 pups voornamelijk in je huis hebt wonen. Die met z’n allen weleens even de boel gaan ‘terroriseren’ en lopen te keten. Gelukkig met het aanhoudende mooie weer ook voor een groot gedeelte buiten, dat scheelt pfff. Veel visite over de vloer gehad. O.a. de dierenarts en de chipper. De dierenarts was weer zeer tevreden en dat durven wij ook met een voldaan en trots gevoel over de pups te zeggen. Wat een lekker stel is het toch.

We hebben ze verder ook nog meegenomen naar een voor ons favoriet uitlaatplekje, waar we met de pups veilig kunnen wandelen en waar ze vooral heerlijk los kunnen rennen en gras snuiven. Uiteraard gaat mama Paige dan ook mee. En wat is die Paige toch weer een geweldige moeder gebleken. Ze heeft haar pups goed opgevoed en respect aangeleerd voor haar en andere honden. De pups hebben goed kunnen leren, wat hondentaal inhoudt. Heerlijk om te zien. De komende week gaan we nog met de zeven naar de puppy playground van onze hondenschool Kynospirit in Sebaldeburen. Dat wordt vast weer helemaal geweldig. En dan duurt het niet lang meer, voor ze het nest en ons gaan verlaten en hun nieuwe leven gaan beginnen met hun nieuwe baasjes. Maar voor de meesten van hen heeft het wachten nu lang genoeg geduurd en zullen ze blij zijn, dat ze eindelijk hun nieuwe roedelgenoot mee naar huis kunnen nemen.
 

Categorie: Pups