Pups Paige 2018 week5

Wat gaat het toch weer snel. Zo snel, dat ik nu toch echt wel even de laatste dingetjes moet regelen. Want nog maar een paar weken en dan gaan de eersten al weg. Ik bereid me mentaal alvast voor. Er blijft gelukkig een teefje, zodat we niet in een zwart gat zullen vallen haha. Maar zover is het dus nog niet, gelukkig maar.

Door het prachtige weer zitten de pups momenteel veel buiten. We hebben er nog net geen zwembadje staan. Maar de ballenbak staat er en als er gaten gegraven moeten worden, kan dat ook, want Mark heeft daarvoor een hoek vrij gemaakt. Dat zwembadje komt er misschien ook nog wel. Tot  dan kunnen ze altijd nog een frisse neus halen in een van de waterbakken. Paige staat nog een paar keer per dag toe, dat ze bij haar mogen drinken, maar voor het grootste gedeelte moeten ze v.w.b. hun voeding bij ons zijn. Verder bewaakt Paige haar kroost heel goed. En de andere roedelleden, worden onder een argwanend oog van Paige, mondjesmaat toegelaten. Die moeten zich vooral niet in negatieve zin met de pups bemoeien, want dan komt het moederinstinct van Paige naar boven. En houd je dan maar gedeisd.
 
Ze hebben eindelijk hun eerste autoritje achter de kiezen en dat werd onder een beetje gemopper geaccepteerd. Alhoewel Paige er ook bij was, dus dan wordt het ze al iets makkelijker gemaakt. Een volgende keer misschien nog een keertje met haar erbij, maar dan zullen ze het toch echt zonder haar moeten doen. Voor komende week staat in ieder geval hun eerste inenting op ze te wachten. En dan worden ze gelijk nagekeken door onze dierenarts. Daar hebben ze over het algemeen, durf ik uit ervaring te zeggen, weinig problemen mee. En in de agenda staan nog verschillende afspraken gepland, dus nog genoeg menselijke knuffels, die “het tuig” komt opzoeken en vooral knuffelen!

Categorie: Pups