Pups Paige alweer ruim in de tweede week

De tweede week (plus een beetje) zit er ook op. De pups groeien goed en beginnen wat beweeglijker te worden. Ze kijken nog wel een beetje lodderig uit hun oogjes, maar zijn zich steeds meer bewust van hun omgeving. Heel komisch is het om te zien, hoe ze reageren, als ik ze roep. De koppies gaan dan omhoog en ik ga dan meteen even in de werpkist ‘hangen’. Het zal niet echt lang meer duren, voordat ze uit de werpkist gaan. Ze hebben inmiddels ook hun eerste ontworming gehad, wat ze geloof ik niet zo erg lekker vonden. Maar het is noodzaak om dat in het begin van een hondenleven consequent te doen. Paige zit niet meer continu bij de pups, maar houdt ze goed in de gaten.

Gelukkig is het momenteel qua temperatuur een stuk koeler. Vooral dat erg warme weer is niet prettig voor de pups. Maar ze hebben het heel goed doorstaan. De eerste visite is ook op bezoek geweest en Paige vindt het allemaal prima. Al die aandacht vindt ze zelfs prettig, alhoewel ze dat natuurlijk met haar pups moet delen. De komende week/weken wordt spannend voor de pups. Hun leefruimte zal groter worden en ik zal ze over niet al te lange tijd gaan bijvoeren. Niet dat dat nou echt nodig is, maar al is het alleen maar om Paige een beetje te gaan ontzien. En ze mag de restjes opruimen, ook niet erg voor Paige.

Categorie: Pups