Pup update week1

De groei van de pups is op de foto’s goed te zien. Onvoorstelbaar dat ze na de geboorte, niet veel meer dan 350 gram wogen. Dat gewicht hadden ze het afgelopen weekend al verdubbeld.  Ogen en oortjes gaan nu langzaam open. Vanaf nu kunnen we ook meer contact met ze maken. Onze reuk kenden ze al, maar onze stemmen en gezichten maken ze vanaf nu langzaam kennis mee. 

Mama Paige zoekt intussen wat meer rust buiten de werpkist, maar laat haar niet merken, dat een van de andere honden erbij wil. Dan verandert ze in een fel beschermende moeder-hond. Nu hoeven wij zelf nog niet erg veel te doen, behalve de werpkist voorzien van een schoon vetbed. Dat zullen we over een paar weken niet meer kunnen zeggen. Dus voor nu, genieten we nog even van de – betrekkelijke – rust.

Categorie: Pups