Eerste foto’s van de pups van Paige

Op 25 mei j.l. is Paige bevallen van 7 prachtige en gezonde, zwart-witte pups. Het zijn 4 teven en 3 reuen. Met Paige en haar kroost gaat het geweldig. De bevalling ging vrij soepel en vlot en we zijn dan ook heel erg trots op Paige, ze heeft het toch maar weer even gedaan. En natuurlijk mogen we niet vergeten, dat Carl, ook hieraan heeft mee mogen werken. Voor alle pups hebben we weer erg leuke en enthousiaste baasjes gevonden en ook daarmee zijn wij heel erg blij. Volgens mij, gezien de reacties, hebben we weer een aantal mensen erg blij mogen maken. En daar doen we het dus zeker ook voor.

Hierbij de eerste foto’s. De eerste 7 foto’s zijn van alle pups apart. De volgorde van die 7 is als volgt: 1e reutje, Carl jr. (naar papa); 2e  foto ook een reu, met de naam Plus (vanwege de vorm van zijn kraagje); 3e foto is een teef, Fee II; 4e foto is een reu, Kwartje (kwart als in een vier(de) deelgg8t; 5e foto is weer een teef, Hannah; 6e foto is een teef met de naam Googie (dit was de bijnaam van oma Gift) en de 7e foto is alweer een teef, Petertje (dit is de bijnaam van Paige). Daarna nog verschillende foto’s van o.a. tijdens de bevalling en de dagen daarna.

Categorie: Pups