Herplaatsing Wicky

Met pijn in ons hart hebben wij besloten een ander goed onderkomen te zoeken voor onze Border Collie Wicky. Wicky is een reu en maakt nu 1 jaar en 7 maanden deel uit van ons gezin en is een zeer lieve en trouwe hond. Wicky luistert zeer goed en vindt het heerlijk om door het bos te rennen en te struinen, hoe langer hoe beter.

Tot voor kort ging het zeer goed met Wicky. Echter zijn er de laatste maanden een aantal incidenten voor gevallen waardoor wij tot dit besluit zijn gekomen. Wicky heeft nu een aantal keer vanuit angst / onzekerheid gesnept/ gegromd naar onze oudste zoon (11 jaar). Hierdoor zit de angst bij de kinderen en mijn vrouw er goed in en wordt het zeer lastig om Wicky weer op het goede spoor te krijgen. Ook een gesprek met een probleemhonden trainer op locatie heeft ons mede doen besluiten dat dit voor ons gezin helaas niet haalbaar is.

Wicky zoekt een baasje die het leuk vindt om lekker met hem te wandelen. Een keer per dag een lange wandeling vindt hij super. Gezien zijn onzekerheid is het voor hem belangrijk om een baasje te vinden die het leuk vindt om met hem aan de slag te gaan. Een gezin zonder kleine kinderen met een tuin is wat we voor hem zoeken.

Interesse? Bel 06-10615225 of mail ons gerust peter.dunsbergen@blueprintautomation.nl

Bij serieuze interesse ben je natuurlijk altijd welkom om aan huis kennis te maken met Wicky en te ervaren wat een leuke, lieve en enthousiaste hond Wicky is. En kunnen wij alle informatie geven die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wicky is gecastreerd / gechipt, volledig ingeënt en beschikt over een stamboom. Wij vinden belangrijk dat Wicky een goede plek vindt en daarom verwachten wij helemaal geen financiële vergoeding.

Wicky1

IMG_20171008_160516_resized_20180319_032005970 (640x480)

Categorie: Herplaatsing, Nieuws