Pups Freya 2017 in de achtste en negende week

Eindelijk weer een pup-update. We hebben hele drukke weken met de pups achter de boeg. Verschillende pups zijn opgehaald en verschillende zitten nu te wachten tot hun baasjes van vakantie terugkomen om hen op te halen (ja ja, in dit geval kan een vakantie erg lang duren. Ook de pups hebben het dus druk gehad. Weer veel bezoek en we hebben weer verschillende trips met ze ondernomen. O.a. naar ons favoriete hunenbed – en oh oh wat hadden ze daar een lol – plus een bezoekje aan onze hondenschool in Sebaldeburen (Kynospirit, voor diegenen, die dat graag willen weten). Daar hebben ze ook wat testjes ondergaan, speelsgewijs, en hebben o.a. ook kennis gemaakt met een totaal ander ras, nl. een Basenji.

Verder wordt er regelmatig met een pup buiten aan het lijntje gewandeld, waar ze na één keer al vrij snel aan gewend zijn.
Heel fijn is het, dat ik van die pups, die vertrokken zijn, erg leuke berichtjes plus foto’s binnen krijg. Een gevoel van heimwee overvalt me dan, maar dat duurt gelukkig niet al te lang. Morgen de tweede enting en controle bij de dierenarts. En de komende week zullen de laatsten zo ongeveer het nest gaan verlaten. Gelukkig blijft hier ook een pup uit dit nest, dus rustig zal het hier nou niet echt worden – wilde ik dat dan?

Categorie: Pups