Pups Freya 2017 in de zevende week

Terwijl ik rustig achter mijn bureau zit om mijn update te schrijven, zit het “gespuis” nog buiten. Nu is het nog droog, dus daar maken we met z’n allen dankbaar gebruik van. Onder toeziend oog van moeder Freya – maar ik hoef niet te verwachten, dat ze haar kroost tegen zal houden, wanneer ze iets willen slopen. Ze helpt ze zelfs nog mee, als ze een gekke bui heeft <oeps>.
Morgen wordt een spannende dag, de pups krijgen nl. wat testjes, zodat we een nog beter beeld van hun karakters krijgen en we voor iedereen de beste keuze kunnen maken.

De chipper is afgelopen week ook langs geweest en heeft naast het chippen ook DNA afgenomen. En weer veel visite met o.a. een peuter/kleuter-klasje. Het was weer dolle pret, ook voor onze kleutertjes. Verder hebben we ook nog een dappere poging gedaan om portretjes van elke pup apart te maken. Ze zijn redelijk gelukt, al zeg ik het zelf. Komende dagen nemen we elke pup apart mee naar buiten, de straat op, om aan een halsbandje gewend te raken en om ze iets meer van de wereld te laten zien.

Wie weet wat ze daar nog tegen gaan komen. En als het weer even mee zit, nemen we ze nog mee voor een korte wandeling – met z’n allen. Daar waren we nog niet aan toe gekomen, dus dat hebben ze zeker nog van ons tegoed. De laatste week gaat in, dat ze er met z’n allen nog zijn. Komend weekend gaan de eersten het nest verlaten. Gelukkig gaat het afscheid nemen, allemaal redelijk gespreid de komende weken, dat scheelt.

Categorie: Pups