Pups Freya alweer in de zesde week

Soms kan ik er niet over uit, hoe leuk pups zijn. Deze middag was het weer zover. Beter gezegd: Alweer. Huishouden, wat is dat? Pups zijn zo leuk en dan zit ik liever tussen ze in en zit foto’s te maken en puppies te knuffelen. Wat is het weer een heerlijk nest en wat zit ik weer te genieten. Inmiddels is de dierenarts langs geweest om de pups na te kijken en hun eerste inenting te geven. De dierenarts was erg tevreden en ik stond erbij met een grote glimlach. Altijd fijn om dat te horen.

Het was een drukke week en de komende week wordt niet minder druk. Zeker ook niet voor de pups. Het volgende autoritje, de derde ontworming, behandeling tegen vlooien en teken en de karaktertest staat op stapel. En dan gaan we zeer waarschijnlijk ook nog met het hele stel een wandelingetje maken. Dat wordt vast weer dolle pret, ik kijk er nu al naar uit.
Geniet vooral met ons mee, via de foto’s.

Categorie: Pups