Pups Freya 2017 week 5

Altijd als wij een nest hebben, komt er een week, dat ik te weinig en/of slechte kwaliteit foto’s maak. Afgelopen week was zo’n week. Misschien had het er ook mee te maken, dat ik liever zonder camera naar de pups zit te kijken. Hoe dan ook, komende week even weer beter mijn best doen. De pups zijn druk bezig met het huis verder verkennen en soms één van de andere honden tegenkomen en mee kennismaken. En eindelijk hebben ze ook hun eerste autoritje achter de rug. Veel visite over de vloer gehad de afgelopen week met o.a. ook een stel kinderen, die natuurlijk ook best interessant zijn, voor kleine puppy’s.

Verder is het vooral zoveel mogelijk van de pups genieten en ze zo goed mogelijk leren kennen. Momenteel is het weer niet geweldig, maar als het even meezit, gaan ze ook gauw naar buiten. Moet ik ook vooral niet vergeten te vertellen, dat de werpkist plaats heeft gemaakt voor de bench. Voor de pups gebruiken we dan altijd een gesloten bench. Ik kan niet zeggen, dat ze er veel in zitten, maar zodra Freya bij ze is, gaat zij erin en de pups volgen dan wel. En soms betrap ik er een paar op, dat ze het als een soort speel-hol gebruiken.

Categorie: Pups