Pups Freya in hun derde week

De pups zijn inmiddels drie weken oud. De weken vliegen weer voorbij. Sinds afgelopen zondag (11 juni), toen het opeens zo warm werd, zijn de pups uit de werpkist gekomen. En dat vinden ze zo prettig, dat ze daar nu ook niet veel meer in liggen. Onder het bureau lijkt volgens de pups veel meer op een hol, dus daar liggen ze nu voornamelijk. Om Freya een beetje te ontzien, zijn we heel langzaam begonnen met bijvoeren, zoals op de foto’s ook te zien is.

En over een paar dagen gaan ze kennismaken met echt hondenvoer: vers vlees. Uit ervaring durven we te zeggen, dat ze daar helemaal geen probleem mee gaan hebben. En zo langzamerhand zal hun wereld, letterlijk, groter gaan worden en gaan ze verder ons huis verkennen. Wat ook nog op de planning staat voor de komende dagen, is het eerste autoritje. Spannende tijden voor de pups.

Categorie: Pups