Portretjes pups Paige week7

Bijna 8 weken, ik durf het haast niet uit te spreken zo snel als het gaat. De eerste is eergisteren met haar nieuwe baasje vertrokken. Ze heette al Fee en dat blijft ze dus de rest van haar leven. De pups kunnen gelukkig veel naar buiten en de foto’s daarvan moeten even wachten tot de laatste “pupupdate”. Ze liggen nu ook weer moe en voldaan, na een speeluurtje buiten. Met zulk stralend of in ieder geval droog weer, laten we ze zoveel mogelijk buiten rennen en spelen.
De afgelopen week zijn ze ook gechipt en is wangslijm afgenomen om een DNA-profiel te kunnen maken. Dat is dus ook weer geregeld. Verder proberen we zoveel mogelijk tijd met de pups door te brengen. Maar aangezien ze nu wel een eigen baas nodig beginnen te hebben, is het ook goed, dat ze nu de wijde wereld ingaan. Om 6 pups tegelijk op te voeden….. ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken. Voor nu een laatste keer portretjes en in de laatste pupupdate dus meer foto’s.
De portretjes zijn gemaakt in volgorde van de geboorte: Carl jr. (wordt Dex), Dane jr. (wordt Jib), Caleb jr. (blijft Caleb), Oedie (wordt Noa), Bollie (wordt Bowie) en Fee (blijft Fee).

Categorie: Nieuws