Pups Paige 6e week

De pups zijn ruim 6 weken en afgelopen donderdag is de dierenarts langs geweest om de pups te enten en na te kijken. Het stempeltje goed gekeurd ontbreekt er nog net aan, maar alles en iedereen is door de “keuring” gekomen. De pups vonden het wel spannend, zo’n meneer die in je zit te prikken en alles van voor naar achter aan het controleren was. Een paar dagen daarna voor de 3e keer ontwormd, dus ze kunnen er weer even tegenaan. Maar dat hoort er allemaal bij, in het leven van een pup.

Verder zijn ze voor het eerst naar buiten geweest. En de komende dagen gaan we dat verder uitbreiden. Aan het lijntje lopen, kleine wandelingetjes maken en soms even spelen met onze puber Naduah – die dat helemaal geweldig vindt. Maar dat laatste met mate en onder “strenge” begeleiding. Ook weer veel bezoek gehad en dat is iets wat de pups allemaal erg leuk vinden, onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.

Categorie: Pups