Pups Paige 3e week

Week 3 is ook weer voorbij gevlogen. En de pups beginnen wat meer op kleine hondjes te lijken, het “blaffen” gaat ze soms ook al heel goed af….Aan de foto’s zou je kunnen zien, dat de werpkist qua ruimte wat te klein begint te worden en inderdaad ze zijn er af en toe al uit. Best wel spannend in het begin, maar voor sommigen doet het er niet toe en lopen ze eruit, alsof ze het altijd al gedaan hebben.

Vanaf dit weekend gaan we Paige een beetje ontzien in de vorm van bijvoeding voor de pups. Als je de tandjes voelt en het geklauw van hun puppyvoetjes – met nageltjes! – ziet, kun je je wel een beetje voorstellen, dat Paige af en toe met ietwat tegenzin erbij gaat liggen. En zo langzamerhand wordt hun wereldje stapje voor stapje iets groter. De tweede ontworming zit er aan te komen komende week en hun 1e autoritje. En wij proberen zoveel mogelijk van het grut te genieten.

Categorie: Pups