Kerstwens

Wij wensen iedereen, mens en dier, hele fijne feestdagen toe en een fantastisch 2017!
Dat we allemaal, met onze viervoeters samen, vooral een sportief nieuw jaar mogen hebben met heel veel positieve ervaringen. Het is altijd erg leuk om vooruit te kijken en te plannen wat je zou willen doen en bereiken met je hond, we wensen iedereen heel veel plezier en succes hiermee.
15300755_1172769239472003_1056437166_n

Verder willen wij even terugkijken, naar de honden, door ons gefokt, waarvan de baasjes afscheid hebben moeten nemen.
Meggy (van Sioux en Tomba), Kory (idem van Sioux en Tomba), Zosha (van Noah en Mo), Sunny (van Purdey en Storm), Gwinny (van Bracken en Amadeus) en last but not least Mexx (ook van Bracken en Amadeus) hebben, tot groot verdriet van hun baasjes, afscheid van dit leven moeten nemen. Jullie worden gemist!

Categorie: Nieuws