Paige is gedekt door Carl!

De afgelopen week heeft Paige een paar dagen doorgebracht in Mainz bij de reu, die wij voor haar hadden uitgezocht om een volgend nestje mee te krijgen. De dekkingen verliepen goed dus als alles goed gaat, verwachten wij pups van haar en Carl rond 20 december 2016.

De eerste keer dat ik Carl op internet zag, was ik behoorlijk onder de indruk van hem. En zeker nu we hem persoonlijk hebben leren kennen, is het nog “erger” geworden. Wat een heerlijk karakter! Een echte Border Collie in hart en nieren. Samen met zijn vader Lenny leeft hij bij zijn baasjes, de familie Hang. We kijken erg uit naar dit nestje van Paige en Carl en zijn ongelooflijk nieuwsgierig naar het resultaat.

Carl heeft, samen met zijn vader Lenny, zijn eigen homepage: http://catchbee.jimdo.com

Carl en Paige

carl

Categorie: Pups