Pups Bee hadden het druk deze week

De afgelopen week was het een drukke week voor de pups. Veel buiten met ze geweest, soms tussen de regenbuien door. En beiden op 1 middag, kwamen de chipper van de Raad van Beheer en onze dierenarts. Ze zijn dus gechipt, het DNA is van ze afgenomen en de dierenarts heeft de pups nagekeken en heeft de eerste inenting gegeven. Ook is er door de chipper tegelijk ook nog een zgn. locatiecontrole gedaan en dat is ook allemaal goedgekeurd. Wij ook weer blij! En dan ook van de dierenarts te horen krijgen, dat we weer 8 gezonde pups hebben, dan kan je middag niet meer stuk.

De tweede helft van deze week worden ze voor de 3e keer ontwormd en zo langzamerhand gaan we weer met elke pup apart, de straat op. Dan hopelijk dit weekend een beetje droog weer, dan kunnen ze mee voor een leuk uitstapje en a.s. zondag gaan we bij alle pups een karaktertestje afnemen. Dus het worden nog spannende dagen voor ons grut.

Alle pups zijn inmiddels besproken.

Categorie: Pups